Joyceline Peters

Joyceline Peters

Wat is acne?

De medische term voor jeugdpuistjes is Acne vulgaris, en het is een ontsteking van de talgkliertjes en de huid eromheen. Heel veel jongeren krijgen in de puberteit acne onder invloed van hormonen. Bij de één zijn het maar een paar puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Het beperkt zich ook niet altijd alleen tot je gezicht maar kan ook op bijvoorbeeld de rug of schouders voorkomen. Acne kan soms ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen. Daar kunnen vele oorzaken voor zijn. Graag geef ik je advies en waar nodig verwijs ik je door naar een huisarts of dermatoloog.

Acne behandeling

Een goede reinigende behandeling uitgevoerd door een vakkundige schoonheidsspecialiste doet vaak al wonderen. Je huid wordt direct schoner, en ontstekingen en littekens worden voorkomen. Voor een beter en langdurig resultaat zijn vaak meerdere behandelingen nodig en is het belangrijk om ook thuis de juiste verzorging op de goede manier toe te passen. Décaar is een geweldig merk waar acne goed mee behandelt kan worden. In veel gevallen kan acne ook heel mooi behandeld worden met de speciale Décaar Algen Peeling en Reviderm Microdermabrasie voor een nog egalere huid.
Wil je meer weten, of een persoonlijk advies neem dan gerust contact op.

Acne behandeling bestaat uit:

Uitgebreide intake, reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden en afsluiten met crème.
Cleansing Treatment Short:                  € 42,-  (30min)
Cleansing Treatment:                           € 63,- (60 min)
Décaar Algen Peeling:                          € 88,- (75 min) beste resultaat in kuurverband!                                                                                                                         (Kuur van 3x in 14 dagen €250,-)
Reviderm Microdermabrasie:                € 85,-  (90 min)

Meer informatie over acne klik hier voor PDF.

Het thuis gebruiken van Décaar producten zorgt voor 70% meer resultaat!

Joyceline Peters-Meijer is acne-gespecialiseerd en is in het bezit van de AGB-code is aangesloten bij de ANBOS, hiermee word de behandeling door de zorgverzekeraar (mogelijk) vergoed. De vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. Informeer bij uw eigen ziektekostenverzekeraar of acnetherapie in aanmerking komt voor een vergoeding.