PHOTO-2022-02-19-08-38-47
Joyceline Peters

Joyceline Peters

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Wat is acne?

De medische term voor jeugdpuistjes is Acne vulgaris, en het is een ontsteking van de talgkliertjes en de huid eromheen. Heel veel jongeren krijgen in de puberteit acne onder invloed van hormonen. Bij de één zijn het maar een paar puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Het beperkt zich ook niet altijd alleen tot je gezicht maar kan ook op bijvoorbeeld de rug of schouders voorkomen. Acne kan soms ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen. Daar kunnen vele oorzaken voor zijn. Graag geef ik je advies en waar nodig verwijs ik je door naar een huisarts of dermatoloog.

Acne behandeling

Een goede reinigende behandeling uitgevoerd door een vakkundige schoonheidsspecialiste doet vaak al wonderen. Je huid wordt direct schoner, en ontstekingen en littekens worden voorkomen. Voor een beter en langdurig resultaat zijn vaak meerdere behandelingen nodig en is het belangrijk om ook thuis de juiste verzorging op de goede manier toe te passen. Jean d’Arcel is een geweldig merk waar acne goed mee behandelt kan worden. In veel gevallen kan acne ook heel mooi behandeld worden met de speciale ArcelMed fruitzuur treatment en Reviderm Microdermabrasie voor een nog egalere huid.
Wil je meer weten, of een persoonlijk advies neem dan gerust contact op.

Acne behandeling bestaat uit:

Uitgebreide intake, reiniging, enzymatische peeling, verwijderen van onzuiverheden en afsluiten met crème.
Korte reinigende behandeling:               € 36,-  (30min)
Intensievere reinigende behandeling:    € 56,-  (60 min)
Fruitzuurbehandeling :                         € 25,-  (25 min, extra bij de korte of lange behandeling)
Reviderm Microdermabrasie:                 € 81,-  (90 min)

Meer informatie over acne klik hier voor PDF.

Het thuis gebruiken van Jean d’Arcel producten zorgt voor een nog beter resultaat!

Joyceline Peters-Meijer is acne-gespecialiseerd en is in het bezit van de AGB-code, benodigd voor (mogelijke) vergoeding van de zorgverzekeraar. De vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. Informeer bij uw eigen ziektekostenverzekeraar of acnetherapie in aanmerking komt voor een vergoeding.