Joyceline Peters

Joyceline Peters

Décaar Algen Peeling

De Décaar Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

Décaar Algen peeling, hoe werkt dit precies?
De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.
Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de Décaar Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Verschil Décaar Algen peeling ten opzichte van andere (chemische) peelings?
Anders dan bij andere peelings, werkt de Décaar Algen peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.
Bij andere peelings wordt het bovenste (dode) laagje van de huid verwijderd, wat kan zorgen voor beschadiging en een gevoelige en droge huid.

Werkstoffen in de Décaar Algen peeling
Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de Décaar Algen peeling.
Perfluorocarbon is een zuurstoftransport systeem, het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. (denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof.) Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken. Hierdoor wordt 1+1 =3. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen.
Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen.
Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de Décaar Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.
De kruiden verwerkt in de Décaar Algen peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld.

Voor welke indicaties is de Décaar Algen peeling geschikt?

✓Rimpels en lijnen.
✓Acne & de vette huid.
✓Droge huid.
✓Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
✓Couperose.
✓Rosacea.
✓Littekens.
✓Grove poriën.

Wat kun je verwachten van de Décaar Algen peeling?
De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.
De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans.
Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.
De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn.
Je huid voelt heerlijk zacht en fris.
De Algen Peeling is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten

Décaar Oxygen Treatment

Tijdens de Décaar Oxygen Treatment wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

Perfluorcarbon, wat is dat?
De belangrijkste werkstof in de DÉCAAR Oxygen treatment is perfluorcarbon. Perfluorcarbon is ontwikkeld door wetenschappers die op zoek waren naar een vervangingsmiddel voor bloed. Perfluorcarbon bootst menselijke bloedcellen na. Hoe rijker het lichaam is aan bloedcellen, hoe meer zuurstof er getransporteerd wordt. Perfluorcarbon voorziet het weefsels van extra zuurstof, waardoor de opname van andere werkstoffen wordt bevorderd.
Perfluorcarbon heeft het vermogen om tot 49% van zijn volume op te nemen aan zuurstof.

Waarom is zuurstof zo belangrijk voor de huid?
Zuurstof is essentieel om de doffe en verouderde huid te verjongen en rimpels en lijntjes te verminderen. Zuurstof is ook van belang om acne op de juiste wijze te behandelen. Als je huid ademt, zal alles wat je daarna doet op het gebied van huidverzorging, nog betere resultaten geven.
Wanneer de huid geen zuurstof bevat, vernauwen de bloedvaten, waardoor de huid minder goed functioneert. Een droge en/of doffe huid maakt onnodig jaren ouder en zorgt ervoor dat de gebruikelijke huidverzorging minder of helemaal niet zijn werk kan doen.
Als je niet genoeg slaapt, als je stress hebt of hormonale schommelingen ervaart, worden de gevolgen snel zichtbaar op de huid. Afvalstoffen uit de omgeving en een ongezonde levenswijze verergeren deze gevolgen, waardoor de huid er ver van gezond uitziet.

De DÉCAAR Oxygen treatment is bedoeld voor elke huid met tekenen van degeneratie (verlies van elasticiteit en kleur), vermoeidheid en zuurstoftekort.

Effecten DÉCAAR Oxygen treatment?

*Voorziet de huid van moleculaire zuurstof in alle lagen.
*Normaliseert de vochtbalans.
*Verhoogt de aanwezigheid van collageen en elastinevezels.
*Verhoogt het celmetabolisme, waardoor de productie van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.
*Verhoogt de aanwezigheid van bloedcellen.
*Helpt bij de bloedcirculatie.
*Activeert het herstel van de epidermale cellen.
*Vermindert roodheid en ontsteking.

Voor welke indicaties is de DÉCAAR Oxygen treatment geschikt?

✓Rimpels en lijnen.
✓Acne & de vette huid.
✓Droge huid.
✓Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
✓Couperose.
✓Rosacea.
✓Grove poriën.

Décaar Deep Phyto Peeling

De Décaar Deep Phyto peeling is op basis van fruitzuren. Schrik niet van de benaming ‘fruitzuur’, alhoewel deze behandeling zeer effectief is, biedt het een 100% veilig behandelproces. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen.

Voor wie is de Décaar Deep Phyto peeling geschikt?
De Deep Phyto peeling is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:

✓Door de zon beschadigde huid.
✓Oppervlakkige pigmentvlekken.
✓Rimpels en lijnen.
✓Rokershuid.
✓Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans.
✓Acne & (acne) littekens.

Décaar Deep Phyto peeling werkstoffen
In de Deep Phyto peeling zorgen de volgende fruitzuren voor effectieve verbetering van jouw huid:
Glycolzuur: Glycolzuur valt onder de groep fruitzuren, ook wel alpha hydroxy acids (AHA) genoemd. Glycolzuur bestaat uit hele kleine moleculen die diep en gemakkelijk in de huid doordringen. Door deze kleine moleculen is glycolzuur zeer effectief voor de behandeling van verschillende huidproblemen, denk aan: een doffe en ‘grijzige’ huid, rimpels en lijnen en oppervlakkige pigmentvlekken.
Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat glycolzuur de huid zeer effectief hersteld, nadat deze zonschade heeft opgelopen. Dit betekent dat de kans op het krijgen van ouderdomsverschijnselen en huidkanker afneemt.
Salicylzuur: Salicylzuur breekt de cellen los die aan elkaar gekleeft zitten. Dit zorgt voor minder mee-eeters, puistjes en andere oneffenheden. Salicylzuur is zo krachtig omdat het doordringt tot diep in de poriënlaag. Dit houdt in dat het zowel de poriën zelf als de opperhuid exfolieert. Het ingrediënt heeft een anti-irriterend en ontstekingsremmend effect en maakt het daarom een effectief ingrediënt om de huid te verzachten en roodheden te verminderen.
Melkzuur: Melkzuur is ter ondersteuning van Salicyl- en glycolzuur toegevoegd aan de Deep Phyto Peeling en zorgt voornamelijk voor een diepe hydratatie van de huid.

Het indrukwekkende aan het Deep Phyto Complex is dat het snel en diep in de huid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen.